Statistics for Заставе Азије

Click here to take the quiz!

General Stats

  • This quiz has been taken 609 times
  • The average score is 33 of 48

Answer Stats

Answer% Correct
Кина
100%
Израел
93%
Јапан
93%
Индија
91%
Кипар
90%
Јужна Кореја
90%
Турска
90%
Вијетнам
84%
Непал
81%
Бангладеш
80%
Пакистан
79%
Иран
78%
Азербејџан
78%
Саудијска Арабија
77%
Шри Ланка
76%
Бутан
75%
Либан
74%
Грузија
72%
Казахстан
71%
Индонезија
70%
Сингапур
70%
Филипини
70%
Јерменија
69%
Малезија
67%
Северна Кореја
66%
Камбоџа
66%
Катар
66%
Киргистан
66%
Ирак
65%
Туркменистан
64%
Сирија
63%
Лаос
62%
Уједињени Арапски Емирати
59%
Узбекистан
59%
Тајланд
59%
Мјанмар
58%
Малдиви
55%
Бахреин
55%
Авганистан
54%
Јемен
53%
Јордан
51%
Монголија
51%
Кувајт
48%
Оман
46%
Тајван
45%
Таџикистан
44%
Источни Тимор
44%
Брунеј
42%

Score Distribution

Percentile by Number Answered

Percent of People with Each Score

Your Score History

You have not taken this quiz